15.02.2016.      

Autor: Amer Sports

 

Savršena kontrola, odličan osjećaj i izniman izgled

Kolekcija izrađena posebno za žene koja garantira lakše skijanje, iznimnu kontrolu, odličan osjećaj tijekom cijelog dana i izniman izgled!

SKIJE CLOUD I SKIJAŠKE CIPELE HAWX W

Serija Cloud predstavlja iznimno kvalitetne skije, namijenjene skijašicama koje od skija zahtijevaju beskompromisne mogućnosti, a istovremeno žele i lijepi izgled. Skije linije Cloud su zahvaljujući laganim materijalima, Piste Rocker tehnologiji i posebnom V-shape obliku iznimno vodljive svestrane skije koje nude i beskompromisno prianjanje i odzivnost.

-.--.-Skijaške cipele koje najbolje pristaju uz skije Cloud nedvojbeno su iz linije Hawx W. Radi se o skijaškim cipelama namijenjenim odličnim   skijašicama koje žele odličan obuhvat i puno udobnosti. Revolucionarna tehnologija Memory Fit omogućava trenutno pristajanje uz oblik stopala i time savršen obuhvat. Unutarnji ulošci opremljeni su 3M™Thinsulate™ izolacijom koja drži stopala na toplom i suhom u svim uvjetima. Dizajn skijaških cipela u potpunosti je prilagođen skijama iz serije Cloud, da biste na skijalištu uvijek bile usklađene. 

-.--.-SKIJAŠKE CIPELE HAWX MAGNA I SKIJE AFFINITY

Ove sezone iznimnoj kolekciji Hawx dodali smo skijaške cipele Hawx Magna. Skijaške cipele širine 102mm odličan su izbor za sve skijašice kojiima je važna udobnost i žele šire skijaške cipele. Unatoč većem volumenu modeli Hawx Magna daju odličan obuhvat i iznimno nisku težinu, jer su najlakše skijaške cipele u svojoj klasi. Model 90 W opremljen je revolucionarnom tehnologijom Memory Fit i unutarnjim ulošcima s 3M™Thinsulate™ izolacijom, koja drži stopala na toplom i suhom cijeli dzuvan.

Skijaške cipele odlično pristaju uz skije iz serije Affinity. Skije Affinity iznimno su svestrane skije za uređene staze koje zahvaljujući tehnologiji All Mountain Rocker zadržavaju iznimne vozne karakteristike i na novonapadalom, mekanom snijegu. Poseban V-Shape oblik skija omogućava lakši ulazak u zavoje i bolju kontrolu nad skijama.

SKIJAŠKE NAOČALE SAVOR3 S I KACIGE LIVE FIT

Nove skijaške naočale Savor3 S imajo freeski izgled koji će oduševiti sve skijašice. Cijela serija opremljena je tehnologijom Live Fit, koja daje savršeno pristajanje uz oblik lica. Novi modeli Savor S imaju nešto manji okvir i tako su posebno prilagođeni skijašicama.

Kao i naočale, kacige također imaju Live Fit tehnologiju. Live Fit tehnologiju skijaških kaciga čini prozračna PORON XRD memorijska pjena koja se u trenu prilagođava obliku glave i time daje udobnost i savršeno pristajanje. Live Fit tehnologiju imaju modeli Mentor, Affinity i Savor.


-.--.- -.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4721043
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr