26.01.2011.      

 

INTERSPORT SKI TEST

INTERSPORT H D.O.O. u suradnji s medijskim partnerima sportskim dnevnikom SPORT PLUS i web magazinom Skijanje.hr organizira SKI TEST na Sljemenu, 30.01.2011 od 10:00h.

Od proizvođača skijaške opreme biti će predstavljeni modeli skija ATOMIC i skije ekskluzivne robne marke INTERSPORTA, TECNOpro. Na dan održavanja SKI TESTA savjete ćete moći potražiti i od članova Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu.

Intersport h, kao najbolje prodajno mjesto zimske opreme prema mišljenu čitatelja web magazina Skijanje.hr, s ovim ski testom nastavlja poticati zanimanje svojih cijenjenih kupaca za sport.

Budući u Intersportu brinemo da svaki kupac dobije najbolji savjet za svoje godine, mogućnosti i novac, na Sljemenu će biti prisutni i naši trgovci, specijalisti za zimsku opremu, kako bi obnovili postojeće i stekli nova znanja u suradnji s kolegama iz Atomica i Zbora učitelja i trenera sportova na snijegu.

-.--.-
Atomic će na ski testu, između ostalog, predstaviti modele skija s Doubledeck tehnologijom. Doubledeck je revolucija u Svjetskom kupu. Omogućava veću brzinu u svim situacijama, a ne samo u natjecateljskim uvjetima. Dva slobodno klizeća "kata" rezultiraju kombinacijom pokretljivosti i dinamičnosti. Upravo to kod skija GS D2 omogućuje skijašima precizno izvođenje dugih zavoja pri velikim brzinama, a kod skija SL D2 iznimnu pokretljivost skije. Oba modela izrađena su od visoko kvalitetne drvene jezgre pojačane slojem titaniuma što osigurava veliku torzijsku čvrstoću i direktni prijenos snage. 

Osim navedenih modela moći će se testirati i model D2 VF 72. To je prva skija na svijetu čija se tvrdoća automatski prilagođava trenutnim uvjetima, pruža veliku fleksibilnost pri kratkim zavojima,  dinamiku pri dugim zavojima te daje veliku stabilnost čak i na najtežim stazama.

Ženski model D2 VF 73 lagane je konstrukcije te u kombinaciji sa užim strukom skije omogućava skijašima brzu reakciju i lagano prilagođavanje svakoj situaciji na stazi. D2 VF 73 idealan je uvod u Doubledeck iskustvo.

-.--.-
Na testiranju će biti i Powder skije Bent Chetler i revolucionarne pancerice Life Fit. Life Fit pancerice trenutno se prilagođavaju stopalu, omogućavaju prirodan položaj stopala i pomažu osiguranju idealnog balansa i potpunog uživanja tijekom skijanja.

Intersport će predstaviti dva modela ekskluzivne robne marke TECNOpro, Pulse 12 Lightrak i PULSE 10 LIGHTRAK.

Robna marka TECNOpro, koju možete pronaći u ekskluzivnoj ponudi INTERSPORTA, prihvaćena je diljem Europe, kao i u Hrvatskoj. Većina skija izrađena je pod budnim okom Elanovih stručnjaka,  pod robnom markom TECNOpro, što garantira najvišu kvalitetu uz povoljnije cijene..

U novoj kolekciji potrebno je istaknuti najbolji model iz serije Pulse. To je model Pulse 12 koji je namijenjen prvenstveno naprednim skijašima i boljim rekreativcima koji će znati iskoristiti dobre vozne osobine skije. Skije su napravljene prema uzoru na natjecateljske slalomske skije( radijus 15m@ 170cm) s laminiranom jezgrom i ABS stranicom, koja im daje potrebnu agresivnost i nepopustljivost u kratkim zavojima.

-.--.-
Kao dodatno ojačanje tu su i ulošci od Titanala, raspoređeni po cijeloj dužini skija. Skije su nešto mekše od natjecateljskih skija, pa s njima lako uživate u prolazu duljih zavoja. Za veću sigurnost dolaze s vezovima TECNOpro TX110 Smartrak sa sistemom jednostavne prilagodbe veličini skijaške cipele. Skije Pulse 12 imaju elegantan dizajn koji potkrepljuju odlične vozne osobine.

Dostupne su u dužinama 154-162-170c m, stranjski luk: 123-78-108 mm na 170cm, s radijusom 15,8m na 170cm.

Drugi model koji će biti predstavljen, Pulse 10 Lightrak s vezovima TX 110 LIGHTRAK, su univerzalne skije namijenjene dobrim rekreativcima koji vole skijati na uređenim , ali i ne uređenim stazama. Skije imaju dobru vodljivost i prijem na svim snježnim podlogama. Skije imaju veću stabilnost zbog veće širine po cijeloj dužini. Dostupne su u dužinama 154-162-170-178 cm, stranjski luk: 122-78-108mm na 170cm, radijus 15m na 170 cm.

Dođite na Sljeme u nedjelju 30.01. od 10:00 h, interesirajte se kod stručnjaka, probajte nove modele i uživajte u skijanju!

Tako mi donosimo Sport svima!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4116243
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr