16.12.2009.      

 

Experience shop u Matuljima

Trgovina skijaškom i biciklističkom opremom, servis skija i snowboarda s vjerojatno najboljom uslugom u gradu!

-.--.-Experience shop otvoren je 01.06.2004. i od tada pa do danas konstantno proširuje svoju ponudu i povećava kvalitetu usluge svojim brojnim mušterijama. U servisu radi troje djelatnika, a svi su redom učitelji skijanja ili skijaški demonstratori.

U trgovini možete pronaći skije i skijašku opremu marki Rossignol, Fischer, Stöckli, Dainese, Atomic, Mico i Casco, a sve po najpovoljnijim cijenama.

Ski servis jedan je od najboljih u Rijeci, a za to se brinu iskusne i precizne ruke naših majstora te provjereni strojevi marki Raichman Profi 4 za brušenje i izravnavanje klizne plohe te stroj R off B Trim Disc za brušenje rubnika i završni tuning.

Posebno napominjemo kako svi članovi kluba magazina Skijanje.hr imaju pravo na 15% popusta prilikom servisiranja skija u Experience shopu uz predočenje članskog kupona, kojeg možete pronaći ovdje.

Experience trgovina
Kastavska 23
51211 Matulji
tel: 051 277 094
web: www.bicikla.hr
Radno vrijeme:
PON-PET od 09 do 20 sati
SUB od 09 do 13 sati

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 34018
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr