23.12.2011.      

Autor: FIDA Ski

 

FIDA skije

Ovi prostori bogatiji su za novu marku skija, u čijem je direktnom razvoju sudjelovao i nekadašnji pobjednik Svjetskog skijaškog kupa - Mitja Kunc. Upoznajte novu marku imena FIDA. Uskoro bi mogla postati vaš "fidus amicus".

"FIDES" - "boginja vjernosti u rimskoj mitologiji"
"FIDUS AMICUS" - "vjerni prijatelj"

Skije FIDA su plod slovenskih ideja i velike slovenske ljubavi za skijanjem. Prva kolekcija skija FIDA je snijeg okusila u sezoni 2009/2010., a za ovu sezonu pripremljena je potpuno nova kolekcija FIDA Mitja Kunc series 2011/2012. 

-.-FIDA-.- 

Modeli za odrasle su izrađeni ručno, a veliku pozornost smo posvetili manjim, ali ne baš nevažnim detaljima; svi modeli imaju rubnike iz legure čelika ojačanog kromom. Klizna podloga izrađena je od visoko molekularnog grafita, drvena jezgra je ojačana ugljičnim vlaknima ili titanom, a slojevi kod najboljih modela su načinjeni iz phenola. 

Kako bi zadovoljili sve skijaše kupcima je na raspolaganju čak šest modela za odrasle; dva slalom modela (tvrđe i mekše skije), tri allmountain/allround modela (tvrđi i mekši predstavnik i model u ograničenoj seriji) te jedan veleslalomski model. Dječji program predstavljaju dva modela, koji dolaze u šest različitih dužina. 

-.-FIDA-.-

Već i samo letimičan pogled na korištene materijale govori nam da je riječ o vrhunskim ručno rađenim skijama. Na brojnim testiranjima FIDA skije je vozio i slovenski Demo Ski Team te se možemo pohvaliti kako smo već dvije sezone njihov službeni dobavljač opreme. 

Osim kvalitete izrade posebnu pozornost posvetili smo dizajnu, koji kod većine kupaca ima posebnu ulogu kod odabira prilikom kupnje. Tako ćete FIDA skije najlakše prepoznati po snopu koji je laserskog, ksenonskog ili neonskog izvora i proteže se kroz čitavu dužinu skije, od vrha do repa.  

Detalje potražite na www.fidasports.com

(Tražimo zastupnika skija za Hrvatsku. Zainteresirani neka se jave na mail adresu

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 26. prosinca 2011.   13:06h

    Član od:
    04.12.2006.

    Mjesto:
    Slovenija, Ruše

    Ručni rad "kao"....
  • Objavljeno: 26. prosinca 2011.   09:29h

    Član od:
    31.01.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska,

    neznam što znači da je ova skija ekskluziva,sve u svemu dosta solidna skija, isprovano,cijeNA JE TAKVA KAKVA JE istina da bi 550EUR ipak potrošio malo drugačije,recimo kvalitetnija polovna skija.Ali ljudi su se potrudili i napravili slije koje će siguran sam napredovati i naći svoje mjesto na tržištu
  • Objavljeno: 26. prosinca 2011.   06:29h

    Član od:
    04.12.2006.

    Mjesto:
    Slovenija, Ruše

    " E baš mi je drago da si se javio, skiman. Nisam mislio komentirati kvalitetu jer nisam skijao na njima, ali sam si postavio pitanje ciljane publike za te skije. Tko će ih kupiti, zašto?! Morale bi biti bolje od konkurencije a jeftinije da bi kupnja imala smisla. Osim toga mislim da je freeride/freestyle tržište puno perspektivnije i da tu ima mjesta za nove marke. Gledam baš vodič za kupnju ove sezone od Powder magazina... Pa otprilike pola marki je za mene skroz novo! Ali Mitja i ekipa pokazuju, ako ništa, da su naši susjedi puno više u skijanju nego mi, iako imamo najboljeg skijaša na svijetu, a njihovo natjecateljsko skijanje je otprilike u stanju kao naše gospodarstvo.
    Ali evo, ni Slovenac im ne bi kupio skije... "

    (Član minja)

    Ove skije su ekskluziva...i ko voli nek izvoli....meni skije trebaju za skijanje, a ne za sunčanje izpred neke koče na stazi....uz to volim da vozim FIS race modele, a takvih modela Fida nema....
  • Objavljeno: 25. prosinca 2011.   22:12h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Uz kvalitetan marketing, i uz neupitnu kvalitetu, imaju sansu ispuniti prodajni plan. Mozda jednog dana i Kostelici osmisle svoju marku skijaske opreme, a ja bih takvu svakako volio imati, bez obzira na cijenu!!!
  • Objavljeno: 25. prosinca 2011.   21:16h

    Član od:
    08.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    mislim tj 100% sam siguran da su 30% jeftinije od konkurencije i 30% bolje da ih se nebi puno vidjelo na skijalistima

    molim vas preslikajte situaciju na autoindustriju sa kojom se svi svakodnevno susrecemo. sto god se desavalo opet neke marke vrlo dobro kotiraju nebitno o njihovim proizvodima ( das auto, munja i sl..... )
  • Objavljeno: 25. prosinca 2011.   20:25h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    E baš mi je drago da si se javio, skiman. Nisam mislio komentirati kvalitetu jer nisam skijao na njima, ali sam si postavio pitanje ciljane publike za te skije. Tko će ih kupiti, zašto?! Morale bi biti bolje od konkurencije a jeftinije da bi kupnja imala smisla. Osim toga mislim da je freeride/freestyle tržište puno perspektivnije i da tu ima mjesta za nove marke. Gledam baš vodič za kupnju ove sezone od Powder magazina... Pa otprilike pola marki je za mene skroz novo! Ali Mitja i ekipa pokazuju, ako ništa, da su naši susjedi puno više u skijanju nego mi, iako imamo najboljeg skijaša na svijetu, a njihovo natjecateljsko skijanje je otprilike u stanju kao naše gospodarstvo.
    Ali evo, ni Slovenac im ne bi kupio skije...
  • Objavljeno: 25. prosinca 2011.   13:53h

    Član od:
    04.12.2006.

    Mjesto:
    Slovenija, Ruše

    Ne voze se puno kod nas....to sve govori....Fischer za 550 € ili Fida za iste pare....uzimam Fischer...Kad bih uzimao ekskluzivu, uzeo bih neki metalni La Croix...
  • Objavljeno: 24. prosinca 2011.   21:26h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Cijena Sl modela je 550 eura, bar koliko sam uspio pronaci.....ni malo ni puno.....!!! Sveukupno nista spektakularno!!
  • Objavljeno: 24. prosinca 2011.   20:22h

    Član od:
    12.10.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ozalj

    Bit će to zanimljivo iskustvo ako nam se negdje ukrste skije i datumi za njihov test na SLO skijalištima.
    Još če biti zanimljivije pogledati cjene s obzirom da su koliko kužim rađene r u č n o !!!!
  • Objavljeno: 24. prosinca 2011.   11:22h

    Član od:
    17.02.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Formulacija se vjerojatno malo negdje izgubila u "prijevodu" :). Veseli inicijativa i hrabrost naših susjeda. Mogu samo konstatirati da osobno jedva čekam isprobati modele iz ponude. Neka im je sa srećom.

Prikazano 10 od 12 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 246157
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr