17.06.2009.      

No. 2 Planet sport  

Suunto Yachtsman

Vaš pouzdan partner na otvorenom moru

Unatoč bogatstvu mogućnosti, Suunto Yachtsman je vrlo lako i jednostavno koristiti. Velik displej s velikim brojevima i pozadinsko svjetlo. Suunto Yachtsman kombinira ekskluzivni izgled i solidnu konstrukciju. Otporan je na udarce, a vodootporan je do 30 m dubine. Ne alergično alu kućište i izdržljivo mineralno kristalno staklo i u kombinaciji s kožnim remen čine ga obaveznim za vrsne  nautičare. 

-.--.-

Dublje razumijevanje
Bez obzira gdje jedrite, Suunto Yachtsman vas neće iznevjeriti. Tu su programirani kalendar do 2089. godine, 3 dnevni alarm,  štoperica, jedriličarska štoperica, vrijeme jedrenja i funkcija dual sata.

Jedriličarska štoperica omogučuje vam lako sinhroniziranje sa startom regate. Veliki brojevi i akustički alarm omogučuju vam da se koncentrirate na manevriranje broda od samog početka, a dotle vas Suunto Yachtsman informira  o dolaznim  kritičnim  trenucima. 

Jedriličarska štoperica ima raspon 120 sati i možete pohraniti "split"  vremena pedeset puta u memoriju za kasniju analizu. Jedriličarski timer je razvijen zajedno s nekim od najboljih jedriličara na svijetu s iskustvom iz Whitbread Around the World Ocean utrke. 

Elektronski kompas prikazuje smjer, kardinalne ili polu-kardinalne točke te sjever - jug strelicu, trenutni smjer - željeni smjer te razliku između njih.  Rotirajući prsten na svakih pet stupnjeva, u kombinaciji s kompasom je osobito koristan pri definiranju startne linije prije početka utrke.

Suunto  Yachtsman prikazuje trenutačan barometarski tlak i temperaturu, kao i pritisak za protekla četiri dana. Također pokazuje sadašnji pritisak na razini mora. Suunto  Yachtsman nije samo bitan navigacijski alat za sve ljubitelje jedrenja, već  je i pouzdana i važna kronometarska pomoć .

Bilo krstarenje u blizini  matične luke ili jedreći na bijesnom oceanu, sigurnost je najvažnija.  Suunto Yachtsman je prepun rješenjima koja vam  omogućavanju donošenje sigurnih i odgovornnih odluka na moru. Uz precizan elektronski kompas možete zadržati pravi kurs  čak i u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima i uz pomoć  barometarske funkcije možete ostati jedan korak ispred oluje.

Funkcije odbrojavanja pomoći će vam  za optimialan start.  Sa Suunto Yachtsmanom se možete koncentrirati na ono što najbolje znate - "regatu".

Karakteristike:
Sat: kalendar, dual sat, tri alarma, štoperica, odbrojavanje.
Jedrenje: Jedriličarska štoperica s alarmom.
Barometar: apsolutni pritisak na razini mora, trend pritiska zadnjh 6 sati, 4-dnevni trend vremena, temperatura.
Kompas: Kardinal bering, Sjever-Jug smjer, bering traking,
Vodootpornost  do 30 m

Svakako posjetite: www.suunto.com i www.planetsport.hr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4729587
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr