20.01.2014.      

Autor: Amer Sports Austria GmbH, podružnica Slovenija

 

Isprobajte zimske novosti u Salomonu

Prijavite se na besplatni Salomon ski test i osigurajte popust na skijaške karte.

Ove godine Salomon predstavlja nov, radikalni pristup oblikovanju skija i, kao i uvijek, pripremio je za vas puno novosti.

U Salomonu znaju da je teško slijediti nove trendove na tržištu, i sve je teže odlučiti između bezbroj raznih modela i raličitih proizvođača skija. Da bi vam olakšali izbor, ove će godine Salomon organizirati brojne ski testove u cijeloj Sloveniji, gdje ćete skije moći isprobati na terenu, a prijavom ćete također dobiti popust od 20% na ski kartu.

Više o smjernicama, tehnološkim novostima, novim dizajnima i još puno više možete saznati na vašem najbližem skijalištu. Testirajte nove Salomon skije i prepustite se iskusnom Salomon timu koji će vas savjetovati u pravilnom izboru opreme i  olakšati vam izbor!

Preostali Salomon ski testovi:

Krvavec - subota, 1. veljače 2014.
Cerkno - nedjelja, 2. veljače 2014.
Rogla - subota, 15. veljače 2014.
Mariborsko Pohorje - nedjelja, 23. veljače 2014.
Rogla - subota, 1. ožujka 2014.

Svi koji se prijave na ski test na internet stranici, dobit će na ski testu kupon za 20% popusta na dnevnu ski kartu, koji je iskoristiv pri slijedećem posjetu skijalištu.

Prijavite se na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1657569
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr