24.09.2013.      

Autor: Kontakt Tours

 

Na skijanje s Kontaktom

Kontakt Tours agencija izdala je do sada najbolji, i najopširniji, katalog sa 100%-no garantirano najboljim cijenama za nadolazeću skijašku sezonu.

Uz najveći izbor francuskih skijališta, koji se nudi na jednom mjestu, pozivamo Vas da na Vaš odmor pođete FranceExpressovim udobnim, sigurnim i najjeftinijim prijevozom, u pomno za Vas odabrane apartmane i hotele.

Uz francuska skijališta, za one koji žele skijati na talijanskim, austrijskim i slovenskim skijalištima odabrali smo, po našem mišljenju, izuzetno kvalitetna i cijenovno najbolja skijališta, gdje možete uživati u krugu svojih obitelji, prijatelja stječući nova poznanstva. 

Bit će nam drago da svi, koji su odlučili i ove godine ići na skijanje, prelistaju naš najbolji katalog do sada i posjete našu web stranicu.

Ukoliko dođete u našu agenciju, u Gundulićevoj 3 u Zagrebu, približit ćemo Vam i čari vanpansionske potrošnje u blizini objekta na skijalištu koje ste odabrali. 

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 132413
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr