28.01.2014.      

Autor: Amer Sports Austria GmbH, podružnica Slovenija

 

Salomon Origins: Samo za žene

Salomon već puno godina veliku pozornost posvećuje razvoju ženskih skija. Cilj je jednostavan – razviti seriju koja bi ispunjavala sve potrebe dobrih rekreativnih skijašica, ali i onih koje još ovladavaju carving tehnikom.

Serija skija ORIGINS udružuje odlične karakteristike klasičnih carving skija sa sustavom POWERLINE, koji brine za opraštanje pogrešaka i bolju kontrolu u svim situacijama. Dodan je također CARVE ROCKER, koji olakšava vođenje skija i daje dodatnu plovnost skijama.

Naravno da je naglasak i na poznatom Salomon dizajnu, koji čini ženske skije posebno privlačnim. Uz skije ORIGINS skijašice će uživati od prvog spusta, jer će se s njima osjećati sigurno i atraktivno.

Više informacija na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1718247
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr