05.02.2014.      

Autor: Amer Sports Austria GmbH, podružnica Slovenija

 

Salomon: 24 Hours serija

Druga generacija skija Salomon 24 Hours i ove je sezone predstavila nekoliko novosti, no osnovna namjena ostaje ista.

24 Hours ostaje točna, stabilna i odzivna skija za srednje duge zavoje pri svim brzinama. Uz dodani Carve Rocker sustav postaje još okretnija i lakše vodljiva.

Salomon 24 Hours skije odlikuje prije svega kombinacija najboljih tehnologija, koje koriste i natjecatelji u Svjetskom kupu i laka vodljivost i udobnost. Za iznimnu stabilnost i mirnoću skije ugrađen je sustav Powerline, a pomaže i drvena sredina, koja skiji daje natjecateljsku odzivnost.
 
Za udobnost i plovnost je cijela skija nešto šira (72 mm), zbog čega je prelaženje iz zavoja u zavoj jednostavno kao nikad ranije, a u 24 Hours ugrađen je i sustav Carve Rocker. Rocker znači da je prednji dio skije nešto odignut od podloge, tako da su skije plovnije, lakše vodljive i prije svega puno bolje opraštaju greške.

Više informacija na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 91341
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr