11.12.2009.      

 

TČT - bike & ski & service

Trgovina specijaliziranom skijaškom opremom u samom centru grada! Od ove zime nudimo vam Blizzard i Völkl po najpovoljnijim cijenama, servis skija te zamjenu skijaške opreme "staro za novo"!

Novootvorena trgovina i servis skija TČT bike & ski & service nalazi se u samom središtu Zagreba, na adresi Ilica 191, neposredno prije raskrižja Ilice i Selske, ukoliko se vozite prema zapadu. U bogato opremljenom prostoru pronaći ćete sve za skije i skijanje te za bicikle i biciklističku opremu.

-.--.-Od skija u ponudi su Blizzard i Völkl, dok su bordovi trenutno na akciji od čak 50%! Od Völkla u ponudi su svi najjači modeli za sezonu 09/10. Tu su modeli s "Power Switchom" te Tigershark koji košta 7.250 kn. Na raspolaganju su i rukavice, skijaška odijela (Tiger print jacket + pants za 4.220,00 kn), kape i majice marki Völkl i Blizzard. U ponudi su i Tecnica pancerice već od 1.000,00 kn pa sve do 3.135,00 kn i planinarske cipele. Marker skijaške kacige također su nezaobilazan artikl, a ima ih već po cijeni od 785,00 kn, baš poput maska i naočala te vezova Markera i Tyrolije.

Osim kupnje nove opreme nudimo i kupnju opreme po sistemu "staro za novo", koji je jedini takav sistem u gradu Zagrebu. Potražite nas i sigurni smo kako ćete se opremiti za zimu uz najmanje potrošenog novca i uz najveću kvalitetu opreme.

Ski servis je također na raspolaganju. Svoje skije i bordove možete ostaviti u trgovini i drugi dan doći po njih, a servis će napraviti stručna ruka uz pomoć najnovijih strojeva marke Montana i Wintersteiger.

Za kupce je osiguran i parking iza zgrade. Sve informacije i upite slobodno možete napraviti na telefon 3692 558 i 3647 948.

TCT d.o.o.
Ilica 191, 10000 Zagreb, Croatia
Tel./Fax:
+385 1 3632 944
e-mail:
ante.cuic@zg.t-com.hr
tom.volkl@gmail.com
antecuic@hotmail.com
web:
www.tct-author.hr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 249974
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr