01.12.2010.      

 

Koruška - Zimske radosti za velike i male

Za one u pelenama, za buduće skijaše i tinejdžere - Koruška se u potpunosti prilagođava željama obitelji

Kao savršena destinacija za obiteljski odmor u južnoj Austriji, Koruška nudi zimske radosti za velike i male. Dok roditelji uživaju u svojih pet minuta na skijaškoj stazi, djeca uče svoje prve zavoje u skijaškoj školi ili uživaju s vršnjacima u jednom od mnogobrojnih animacijskih programa za djecu. Od građenja iglua preko ragbija na snijegu pa sve do izleta u bijeli zimski svijet, dakle sve što oduševljava djecu i tinejdžere željne pustolovina, ovdje je jednostavno sve moguće. Osim posebnih ponuda, obitelji ovdje očekuju atraktivni popusti i besplatne usluge.

e-mail: info@kaernten.at, internet: www.koruska.com

Zabava na snijegu za one najmlađe

-.--.-U regiji Lieser-Maltatal nema govora o dosađivanju. Ovdje najmlađe očekuje Trebesing, prvo selo za bebe i djecu u Europi. Dok se roditelji opušteno skijaju, iskusni animatori brinu se za djecu, istražuju s njima nepoznatu snježnobijelu šumu ili posjećuju obližnja seoska imanja. U školi skijanja "Smileys Windel-Skischule" već i dvogodišnjaci uče svoje prve zavoje na snijegu pod vodstvom licenciranih učitelja skijanja, kao i u školi skijanja "Windel-Skischule" (Škola skijanja u pelenama) u mjestu Drobollach u regiji Villach. Čistu zabavu garantira "Katschis Kinderwelt" (Katschijev dječji svijet) na  skijalištu Katschberg, koje se prema ADAC-u ubraja u tri najbolja skijališta za djecu. Povoljne ponude možete pronaći i u dječjem skijaškom svijetu u okviru skijališta Weissensee gdje se cijena skijaške karte određuje na osnovi visine tijela ili na skijalištu Kötschach-Mauthen gdje skijaška karta "Schneekarte" omogućuje djeci do 10 godina besplatnu vožnju skijaškim vučnicama.

Stižu prave skijaške kamikaze

U skijaškoj regiji Nassfeld u skijaškim školama stariju djecu očekuje luda zabava na stazi. Na programu su probni skijaški i snowboard tečajevi baš kao i tubing na snijegu te sanjkanje. Bad Kleinkirchheim pripremio je posebno povoljnu ponudu za svoje goste: u okviru  akcije „Happy Family“ od  5. do 19. veljače 2011. djeci do deset godina poklanja se skijaški tečaj, uz uvjet da roditelji tamo rezerviraju tjedan dana skijanja.

Prilikom kupnje šestodnevne ski karte do 26. veljače 2011. djeca imaju i 20% popusta. Na skijalištu Katschberg mladi sportaši mogu doći na planinu uz pomoć tzv. "prirodne ski vučnice" (Biolift), tj. uz pomoć dva konja. Mnogobrojni obiteljski hoteli i turistička naselja ispunjavaju Vaše zimske snove. Ovdje Vas privlače sanjke sa psećom ili konjskom zapregom, izgradnja iglua, jahanje na poniju, noćne šetnje uz baklje i priče strave i užasa ili izleti na krpljama kroz snježnobijelu prirodu. Nakon ludovanja na snijegu tu su mnogobrojni hoteli s posebnim wellness ponudama za djecu. U regiji Kötschach-Mauthen u hotelu "Kürschner" sve se vrti oko bazena s gumenim bombonima ili snježnim pahuljicama. Osim toga, spa-tim udovoljava željama mladih posebnim beauty tretmanima. Daljnju zabavu za djecu pronaći ćete na Katschbergu u klubu "Falkensteiner Club Funimation" kao i u hotelu "Falkensteiner Hotel Cristallo".

-.--.-

Zimski trendovi umjesto dosade

Funpark na skijalištu Nassfeld-Hermagor te Freeriding Park na Gerlitzenu garantiraju zabavu i pustolovine za omladinu. Prva "ludnica" čeka mlade na boarder-cross stazama te na halfpipeovima, gdje mogu uživati u snowboardu, snowbikingu ili igrati ragbi na snijegu. Na skijalištu Mallnitz tinejdžeri uče freeskiing uz pomoć twin-tip skija koje su zaobljene s prednje i stražnje strane. Teens-Club u okviru škole za sport i rekreaciju "Sport Schiffer" u Innerkremsu ima u ponudi prave zimske aktivnosti, kao što su probne vožnje na carving skijama, roštilj na skijaškoj stazi i treninge za utrke, dok je hotel "Brennseehof" u mjestu Feld am See poznat po zabavama za mlade na zamrznutom jezeru i baru uređenom u stilu podmornice.

Zabava na snijegu za cijelu obitelj

Od 2008. godine kooperacija „Kärnten Family“ organizira zabavu za roditelje i djecu na skijaškim stazama te izvan njih. Kvaliteta usluga i ljubaznost osoblja poduzeća u kooperaciji podliježe redovitoj temeljitoj kontroli i vrednuje se prema sistemu nagrađivanja s tri do pet medvjedića. Članovi kooperacije koji raspolažu posebnim ponudama za tinejdžere i djecu dobivaju posebni dječji piktogram ili piktogram za tinejdžere.

-.--.-

Mnogi koruški hoteli specijalizirali su se k tome za potrebe beba i male djece. Osim dadilja za bebe i malu djecu, roditeljima su ovdje na raspolaganju hotelske sobe specijalno opremljene dječjim krevetićem ili stolom za prematanje.

Detaljnije informacije i narudžba besplatnog kataloga na adresi:

Kärnten Information, Casinoplatz 1, A-9220 Velden, Austria, tel. +43(0)463/3000, fax: +43(0)4274/52100-50, e-mail: info@kaernten.at, internet: www.koruska.com

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4718770
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr