15.01.2013.      

 

Atomic test skija: Besplatno savjetovanje i pomoć u odabiru

Atomic će ove sezone organizirati skijaške testove na svim većim slovenskim skijalištima. Pozivamo vas da isprobate sve novitete koje vam nudimo i olakšate si odabir prave skijaške opreme!

Svake godine proizvođači skija nude nova rješenja, poboljšane tehnologije, promijenjenu geometriju i nove dizajne. Mi u Atomicu svjesni smo da je sve nove trendove teško pratiti. Znamo i da je teško odlučiti između bezbrojnih modela i proizvođača skija. Da bismo vam taj odabir olakšali, ove sezone organiziramo brojne skijaške testove u Sloveniji na kojima ćete moći besplatno testirati skije, a usput će vas i savjetovati iskusna Atomic ekipa.

Novosti u ovoj sezoni: Nova generacija namijenjena serijskim pobjednicima!

Za ovu sezonu smo u potpunosti obnovili tehnologiju REDSTER DOUBLEDECK, koja omogućava kombiniranje adrenalina i preciznosti iz natjecateljskih skija i iznimnu vodljivost i opraštanje grešaka. Potpuno nov sustav gornje ploče na skijama nudi beskompromisno prianjanje rubnika, a time i još više kontrole i reaktivnosti.

Za nježniji spol za ovu smo zimu pripremili dvije novosti koje dodatno olakšavaju skijanje, ali ne nauštrb uživanja. Prva novost je V-SHAPE BODY, odnosno stražnji dio skije je nešto uži. Skije su zbog toga lakše upravljive, skijašice imaju više kontrole i mijenjanje smjera je još jednostavnije. Druga novost je HEEL FIT. Nešto odignut stražnji dio skije tjera skijašice u pravilniji položaj pri skijanju. Rezultat je bolja kontrola, manje napora i više uživanja.

Budući da se sva svojstva Atomic skija ne mogu opisati riječima, potražite nas na skijalištima na ATOMIC TESTU SKIJA!

GJDE I KADA?

MARIBOR - 13.1.2013.
KRVAVEC - 20.1.2013.
KRANJSKA GORA - 9.2.2013.
KRVAVEC - 17.2.2013.
ROGLA - 23.2.2013.
CERKNO - 3.3.2013.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4081873
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr