07.03.2013.      

 

Dođite na Skijanje.hr test skija 2013.

Već tradicionalno krajem zime Skijanje.hr organizira testiranje novih modela skija za sljedeću sezonu. Provedite s nama vikend na Krvavcu te isprobajte nove modele skija.

U periodu od 21. do 24.03.2013. Skijanje.hr već devetu godinu za redom organizira testiranje novih modela skija popularnijih proizvođača. Ove godine test otvaramo za naše čitetalje i goste koji provedu s nama vikend u hotelu Raj na Krvavcu. 

Na raspolaganju će biti novi modeli Atomica, Fischera, Salomona, Elana, K2, Nordice te vjerojatno još ponekog proizvođača, a trenutno slobodne skije moći će se preuzeti odmah ujutro te vratiti u dogovoru s odgovornim osobama Skijanje.hr-a. Po želji moguće je testirati neograničen broj skija u jednom danu, no prednost kod odabira uvijek imaju recenzenti Skijanje.hr-a.

Test će trajati 3 dana (petak, subotu i nedjelju) s dolaskom u hotel u četvrtak u kasnim popodnevnim satima. Ukoliko ste pak spriječeni te niste u mogućnosti provesti s nama sva tri dana, moguće je rezervirati i dvodnevni aranžman. Svi detalji dostupni su u dokumentu u privitku ovog teksta, a dodatne informacije, rezervacije i plaćanja rade se direktno u kontaktu s hotelom Raj. 

 

 

 

 

Vezani dokumenti:

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 07. ožujka 2013.   15:27h

  Član od:
  13.01.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  A isto je Hintertux bio veća fora...
  No ni ova inicijativa nije za odbaciti

  [Editirano] 07. ožujka 2013. u 15:27h

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2423016
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr