07.09.2010.      

 

Stavite znoj tamo gdje mu je i mjesto

Spyder je predstavio sasvim novu tehnologiju. Ne dopustite da vas znoj sprječava u vašim aktivnostima. Ovoga puta tehnologija je otišla još dalje!

Prosječna osoba ima oko 2.6 milijuna znojnica, koje su u stanju proizvesti oko litru znoja u satu. Kada je riječ o vrlo niskim vanjskim temperaturama vrlo je bitno znoj ukloniti s kože što brže i efikasnije kako bi zadržali toplinu i izbjegli hipotermiju.

Spyder, vodeći svjetski proizvođač skijaške odjeće ove godine uvodi sasvim novo tehnološko rješenje u svoju kolekciju. Riječ je o OSMO tehnologiji. Prozračnost materijala te odlična svojstva u vlažnim uvjetima, uz istovremeno zadržavanje topline, oduvijek su bili glavna preokupacija ljudi u Spyderu. No priroda je ponudila odgovor kako napraviti nešto što graniči savršenom. S 30.000 mm zrakopropusnosti i 20.000 mm vodonepropusnosti OSMO oponaša prirodni proces osmoze, odnosno oponaša staničnu membranu na način kako se to odvija u prirodi.

Troslojna struktura materijala zaslužna je za do sada neviđena svojstva, koja u kombinaciji s X-STATIC-om i MVT Silver tehnologijom daju idealne rezultate.

Detalje o ovim jedinstvenim karakteristikama materijala pročitajte na službenim Internet stranicama tvrtke Spyder, a modele novih skijaških odijela za sezonu 2010/2011. potražite u ovlaštenoj trgovini Impulz.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2666135
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr