20.11.2012.      

 

Via tours: Skijanje uz zabavu i druženje na prvom mjestu

Via tours turistička je agencija koja svojim pristupom i organizacijom nudi drugačiju ponudu svojim putnicima.

Naime, uz klasična putovanja za individualce, u suradnji s inozemnim agencijama organizira i putovanja za mlade gdje su zabava i druženje na prvom mjestu.

-.--.-

Prvo slijedeće putovanje takvog oblika odvijat će se po drugi puta na Jahorini i to od 13.-16.12.2012. Event je prošle godine bio popraćen i od strane televizije, a evo i ukratko kako je to sve izgledalo:

Na Jahorini će vas, uz tako zvani 'Snow Show', čekati  4 dana zabave u mnogobrojnim klubovima uz razne dj-eve, tambure, skijanje, sanjkanje, te preko 1500 mladih kako iz Hrvatske tako i iz drugih zemalja željnih ludih provoda. 

-.--.-

Više informacija možete pogledati na slijedećoj poveznici

Drugo putovanje takvog tipa bit će u 1. mjesecu u francuskim Alpama na najposjećenijem i jednom od najljepših skijališta na svijetu. Naime, riječ je o skijaškom poručju Espace Killy koje povezuje dva grada Tignes i Val d'Isere, a koji opet zajedno kroje preko 300 km staza. Ukoliko vam je skijanje na prvom mjestu, a uz to se želite i dobro zabaviti, ovo je zaista skijalište koje morate posjetiti.

-.--.-

Uz samo putovanje organiziran je završni party na stazi gdje će se odvijati ski/bord utrka gdje najbrži imaju mogučnost osvajanja besplatnog skijanja druge godine. Zanimljivosti putovanja:

NAJPOSJEĆENIJE I NAJLJEPŠE SKIJALIŠTE NA SVIJETU
PREKO 300km STAZA
POBIJEDI NA SKI UTRCI I OSVOJI BESPLATNO SKIJANJE
APRES SKI PARTY
7. DAN SKIJANJA
BESPLATNA SKI ŠKOLA ZA POČETNIKE

Više informacija o ovom putovanju na slijedećoj poveznici.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2417994
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr