15.09.2011.      

Autor: Collegium

 

KnockOut Snow Festival!

Prvi hrvatski glazbeno-skijaški festival! Najveće snježno događanje nakon Snow Queen Trophyja!

Projekt KnockOut Snow Festivala uveden je kao trajni odgovor na sve veću masu hrvatskih građana koji skijaju i boardaju po domaćim i inozemnim destinacijama. Festival je koncipiran kao sigurno događanje pod nadzorom provjerene agencije te licenciranih i iskusnih učitelja skijanja i snowboarda. Ciljano tržište su mladi ljudi (18 do 35 godina) koji su ljubitelji zimskih aktivnosti. 

Projekt je presedan svoje vrste jer jedini okuplja veći broj mladih iz svih krajeva Hrvatske u isto vrijeme na jednu destinaciju. S održivim progresivnim rastom s kojima se u dosadašnjim izdanjima projekt može pohvaliti, realno je očekivati projiciranu brojku od 2.500 putnika u ovogodišnjem izdanju. Ono što je novost i dosad nezamislivo u našem skijaškom podneblju je spajanje tradicionalnog skijaškog aranžmana s ritmom i adrenalinom vrhunskog glazbenog festivala s eminentnim glazbenima imenima. 

Ovogodišnje premijerno izdanje tako donosi nastupe veoma popularnih domaćih te regionalnih bandova i DJ-a. Tako će sudionici KnockOut Snow Festivala uživati u live koncertima Hladnog Piva, Dubioze Kolektiv, Postolar Trippera, The Night Express Banda, DJ Umeka, DJ Luce Montecchia...

Također je ovaj festival prvijenac u pogledu svakodnevnog aktiviranja sudionika kroz razne događaje na samoj stazi putem raznih rekreativnih utrka skicrossa, boardercrossa, paralelnog slaloma, igre na ledu (košarka, hokej, nogomet...).

Organizatori su se potrudili svima približit festival na način da sa pristupačnom cijenom privuku što je moguće veći broj posjetitelja. Tako je aranžman koji uključuje 6-dnevnu skijašku kartu, 6 noćenja u apartmanima (1/3, 1/4, 1/6, 1/8), prijevoz modernim turističkim autobusom, pratnju vodiča, animaciju i organizaciju izleta, dostupan već za svega 2.190 kn. Uz baznu cijenu treba platiti i 75kn prijavnine, dok Vam se kao nadoplata nudi mogućnost odabira paketa rizika od otkaza putovanja, te zdravstvenog osiguranja u inozemstvu (120kn/osobi), kao i praznog ležaja u apartmanu (750kn/ležaju).

Brojnost, pristupačnost, ali i neprekidna dodatna događanja na samoj skijaškoj stazi i van nje dokazuju da je KnockOut Snow Festival siguran i adekvatan odabir skijaša i boardera. 

Ako Vas hvata strah da se termin festivala neće uklopiti u Vaš prenatrpani raspored, budite bez brige - postoje dva termina u kojima će biti identični program. Tako možete birati između tradicionalnog 'hrvatskog'  tjedna, u terminu od 02.01. do 08.01.2012., te tjedna nakon tj. od 08.01. do 14.01.2012. Za sve one kojima jedan krug koncerata i zabave nije dovoljan postoji i MEGA termin od 02.01. do 14.01.2012 po također pristupačnoj cijeni od 3.590 kn.

KnockOut Snow Festival treba svakako posjetiti, makar jedanput ;)


 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 18. listopada 2011.   16:59h

    Član od:
    03.04.2009.

    Mjesto:
    Hrvatska, osijek

    ovo se ne propusta :D

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4712038
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr