28.09.2009.      

 

Kompasov skijaški katalog ZIMA

Kompasov skijaški katalog ove se godine "rastegnuo" na 220 stranica, na kojima smo ponudili raznolike skijaške aranžmane u Austriji, Italiji, Sloveniji, Francuskoj, Hrvatskoj i BiH.

Naš najbolji produkt - kompasovi skijaški klubovi, koji uključuju i ski-škole za sve uzraste na hrvatskom jeziku, slavi ove godine 10 godina postojanja. Projekt smo proširili i na Dolomite i to na čak 3 nove destinacije: Kronplatz, Passo Campolongo i Selva Gardena. Tradicionalne austrijske baze: Sillian, Katschberg i Matrei postale su jednostavno preuske za sve one koji svoje skijaške vještine žele popraviti ili savladati u kompasovim klubovima. I da ne ostane sve samo na jednom tjednu - svi klubovi  započinju s radom 2.1. ali produžuju svoje aktivnosti tijekom siječnja za sve one koji nemaju školsku djecu uz napomenu da su nakon 9.1.2010. cijene bitno niže te će aranžmani biti znatno povoljniji.

Primamljiva First minute ponuda sa brojnim popustima već je pronašla svoje kupce pa se u Kranjskoj Gori u vrijeme školskih praznika već traži krevet više... Ne treba posebno naglašavati da je od 1.9.09. kupnja skijaških aranžmana moguća online a na isti način se mogu kupovati i police osiguranja. Za sva dodatna i brojna pitanja na raspolaganju stoje naši skijaški stručnjaci u kompasovom "call centru" i na www.kompas.hr. Unatoč činjenici da sa hrvatskim školskim praznicima ulazimo u samu špicu novogodišnjih termina - kod brojnih smo hotela i apartmana uspjeli "izvući" najpovoljnije moguće cijene pa smo uvjereni da će i ova zima biti  prepuna skijaškog zadovoljstva.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 295535
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr