04.12.2016.      

Autor: Salomon

 

Nove skijaške cipele Salomon X-PRO

Znamo da dva stopala nikad nisu ista, pa čak ni naša vlastita. Da bismo odgovorili na taj izazov, morali smo razmišljati izvan okvira.

KONAČNI REZULTAT? Ne jedno, već 2 savršena rješenja: CUSTOM SHELL i MY CUSTOM FIT 3D. Dvije tehnologije pristajanja, svaka jedinstvena na svoj način, a spojene u jednoj skijaškoj cipeli!

MY CUSTOM FIT 3D je revolucionarna tehnologija koja predstavlja 3-dimenzionalno predoblikovanje unutarnje cipele na najkritičnijim dijelovima stopala - oko gležnja i pete. Uobičajene skijaške cipele imaju unutarnji dio sastavljen od dva ravna dijela vezanog materijala, a Salomon je uz pomoć najboljih stručnjaka iz ovog područja razvio prvi unutanju cipelu koja je u stvari izrađena u 3 dimenzije i oblikovana je po stopalu.

REZULTAT? Udobnost kakvu još niste doživjeli. Time dolazi do bolje cirkulacije i čuvanja prirodne topline. Da bi unutarnja cipela bila još prilagođenija, moguće ju je termički obraditi i oblikovati prema vašem stopalu.

-.--.-

Za još bolju prilagođenost vašoj nozi, moguće je oblikovati i VANJSKU ŠKOLJKU.

Uz Custom Shell 360° tehonolgiju možete svoje skijaške cipele bilo kad oblikovati kod vašeg najbližeg prodavača za zamo 20 minuta!

OSTALE TEHNOLOGIJE:

Suština ove linije skijaških cipela je unutarnja školjka, sastavljena od dva dijela i izrađena posebnom Twinframe tehnologijom. Na taj način dobivena je krutost, ali istovremeno i prilagodljivost cipele, baš na onim mjestima gdje je to najpotrebnije. Oversized pivot daje još veću preciznost i učinkovitiji prijenos snage na skije.

NISKA TEŽINA:

NOVE X-PRO sada su lakše nego ikad prije. Zbog 15 % lakše šasije i unutarnjeg uloška, sada ćete skijati još jednostavnije!

X-PRO – Iznimno dostignuće stručnjaka za skijaške cipele, jer od sada je dostupno savršeno pristajnaje skijaške cipele, kako iznutra, tako i izvana!

Više informacija na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 280407
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr