10.01.2013.      

 

Salomon: Besplatni skijaški testovi na slovenskim skijalištima

Salomon kao inovativna robna marka i za ovu sezonu predstavlja potpunu senzaciju. Cjelokupan asortiman skija podijelili smo na različite segmente i time zadovoljili potrebe svih skijaša.

-.--.-Skije BBR, oblikovane u revolucionarnom V-SHAPE obliku (naslovna slika), garantiraju iznimnu vodljivost i jednostavno mijenjanje smjera. Namijenjene su za uživanje na pršiću, kao i za jednostavno prelaženje neravnina na uređenim stazama.

Oni koji uživaju na uređenim stazama bit će oduševljeni serijom 24. Potpun užitak cijeli dan, točnost i stabilnost u svim zavojima, poboljšan sustav POWERLINE koji skije umiruje i brine da budu iznimno vodljive. Optimalna kombinacija za cjelodnevno uživanje na snijegu.

Skije namijenjene ženama iznimno su lagane, što omogućava lagano skijanje na svim podlogama, atraktivnog su dizajna i oduševit će svaku skijašicu.

Noviteti, senzacionalne tehnologije, novi dizajni – sve možete isprobati na jednom mjestu, na vama najbližem skijalištu. Testirajte nove Salomon skije i prepustite se iskusnoj ekipi, koja će vas savjetovati pri pravilnom odabiru skija i skijaške opreme!

Zato što znamo da je izbor skija teška odluka, pripremili smo za vas besplatne testove:

Subota, 12.1.2013. - CERKNO
Subota, 19.1.2013. - KRANJSKA GORA
Petak, 8.2.2013. - KRANJSKA GORA
Nedjelja, 10.2.2013. - ROGLA
Subota, 16.2.2013. - MARIBOR
Nedjelja, 24.2.2013. - CERKNO
Subota, 2.3.2013. - KRVAVEC

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 303357
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr