18.10.2011.      

Autor: Collegium

 

X razloga zašto ići na KnockOut Snow Festival

Po prvi puta u povijesti Hrvata će ekspedicija od nekoliko tisuća zaljubljenika u skijanje, baordanje i snježnu zabavu pohoditi maleno francusko mjesto Puy St. Vincent s ciljem najboljeg zimskog provoda u životu

> prvi hrvatski skijaški festival

» Knock Out Snow Festival

Po prvi puta u povijesti Hrvata
će ekspedicija od nekoliko tisuća zaljubljenika u skijanje, baordanje i snježnu zabavu pohoditi maleno francusko mjesto Puy St. Vincent s ciljem najboljeg zimskog provoda u životu. Ovo nije Vaš uobičajen zimski praznik, nego najaktivnijih tjedan dana koje ćete provest u životu. Po danu Vas osim jurenja po stazi očekuju i razne rekreativne igre, sportska događanja, te naravno Aprés ski party, dok Vam je po noću osiguran provod s glazbenim imenima s kojom se ne bi postidio ni jedan od dugovječnijih festivala na našim prostorima, koji će Vas zasigurno držati u ritmu do sitnih jutarnjih sati.

> impresivan line-up

Line-up od kojih zastaje dah je stvarno impresivan. Još kad je takav niz glazbenih imena na jednom skijanju, govorimo o duplom dobitku. Malo koji festival se ne bi ponosio s ovakvim zvijezdama, a Collegium Vam je još jednom to omogućio u najboljem formatu - tj. spojio je sa putovanjem. Nakon poznatih imena pop scene, potom svjetski poznatih DJ-a, nudimo Vam ponajbolje rock bendove domaće i regionalne scene. Tako će Vas kroz 6 noći zabavljati Hladno Pivo, Dubioza Kolektiv, Postolar Tripper i The Night Express Band . Ljubitelji električne scene uživat će u klasnom nastupu svjetski poznatog DJ Umeka. Za warm-up i cool-down prije i poslije bendova, te za Apres ski party-e pobrinut će se iskusni DJ team iz Collegiuma. Niti u toj ekipi ne manjkaju poznata imena: Luca MontecchiDani, Alex Sabattini, don Guliani, Mr. Marley, Filip Motovunski...

> Collegium standard party skijanja

Već je godinama poznato da su Collegium-ova skijanja priznata kao najkvalitetnija skijanja. Više je razloga za tu činjeničnu tvrdnju. Ta skijanja nisu kao kod drugih agencija koje Vas dovezu do skijališta, smjeste Vas, te Vam potom kažu: ''vidimo se za tjedan dana…'', i to doista bude tako. Iako je to lijepi format koji Vam pruža nekoliko dana mira i tišine, mi jednostavno ne vjerujemo u takvu vrstu skijanja. Želja nam je oduvijek bila da Vam pružimo ono maksimalno što se može unutar tjedan dana. Iz tog razloga uvijek šaljemo na desetke našeg osoblja koji brinu o svakom segmentu Vašeg skijanja. Radimo dnevne animacije na stazi kroz razne rekreativne ekipne igrice, utrke, te neizbježne Apres ski party-e, dok Vas po večeri očekuju samo najbolja glazbeno-tematska događanja.

> besplatan ELAN ski & board test

Naši dugogodišnji partneri i sponzori će osigurat jedinstveni priliku testiranja najnovijih modela skija i snowboarda iz tvornice Elana. Testiranje je omogućeno isključivo putnicima Collegiuma uz KnockOut narukvicu. Kao i svake godine imate priliku svaki dan testirati drugu vrstu skija i snowboard-a. Kolege iz ELAN-a se uvijek potrude donijeti Vam najnovije modele koji često puta nisu ni na police trgovina stigli, a Collegium-ovi putnici su ih već podrobno probali. Tako su naši putnici koji su s nama prošle godine u Val d'Allosu uživali na proljetnom skijanju imali jedinstvenu priliku probat najnoviju liniju ELAN skija - Amphibio, koja su tek odnedavno u trgovinama kao novi model za sezonu 2011/2012.

> utrke, dnevna događanja...

Uvijek si htio/htjela sudjelovat u nekoj pravcatoj utrci na samoj stazi? Dovoljno si puta pogledao/la utrke FIS cup-a i X-gamesa da misliš da možeš to sam/a odraditi u jednakoj kvaliteti? Uvijek si širokim lukom zaobilazio/la skiercross i boardercross stazu, ali sad si čvrsto odlučio/la da ćeš probat? Onda super, jer smo Vam po prvi puta organizirali prave utrke na stazi (rekreativnog oblika). Pokaži svoje umijeće brzine i stila, te sudjeluj u trkama koje Vam je Collegium pripremio - skiercross, boardercross, paralelni slalom... Utrke se održavaju po unaprijed označenoj i zaštićenoj stazi od strane službe koja brine o samim stazama. Natjecanje je u obliku utrke gdje dva najbrža prelaze u sljedeću fazu natjecanja. Za najbolje pojedince su naši sponzori osigurali brojne vrijedne nagrade. Treba spomenuti i komponentu humorističnih grupnih igara -> hokej, košarka, nogomet na ledu… u kojim putnici mogu sudjelovati.

> party arena

Navikao si da ti se na skijanju sva zabava i druženje van staze svode na okupljanje oko apartmanskog stola ili eventualne sretne zvijezde u pronalasku zadovoljavajućeg puba ili kluba? E pa i tome smo stali na kraj. Po prvi puta možete uživati u drugoj vrsti zabavnog doma koje Vas širom otvorenih ruku dočekuje svaki dan i svaku večer. Kako bi festivalski ugođaj bio potpun, pripremili smo vam šator kapaciteta 1200 ljudi u kojem će se odvijati svi večernji događaji, ali i neke dnevne animacija po danu. Više se ne morate 'tiskati' u malim lokalima jer vam se sada nudi komotnost prostora od 2500m2. Važno je i napomenuti da će se u šatoru nuditi piće po izrazito promotivnim cijenama, kao i to da će se točiti hrvatsko pivo ;) Nama dovoljno…vama?

> učitelji skijanja i snowboarda

Pored svih zabavnih sadržaja, nipošto ne zaboravljamo i samu bit našeg putovanja – skijanje i boardanje. Budući da smo nacija zaluđena snježnim radostima na strmim i blagim padinama, cilj nam je ponuditi Vam pravilnu i stručnu izobrazbu putem licenciranih (ISIA, HZUTS) učitelja i demonstratora skijanja i boardanja s višegodišnjim iskustvom. Očekuje Vas svakodnevna škola na stazi (fakultativno) prilagođena razini trenutnog znanja u određenoj disciplini. Birajte između početnih tehnika pa sve do naprednih, off-piste, snow-park i extreme carving tehnika.

> pristupačna cijena

Naši skijaški aranžmani poznati po pristupačnim cijenama, te po najboljem omjeru uloženog i dobivenog. Takva filozofija se održala i na projektu KnockOut Snow Festivala. Bazni cilj je okupiti što je veći broj mladih te potaknuti njihovo međusobno zajedničko druženje kroz razne grupne događaje. Naravno da smo u obzir uzeli financijsko stanje prosječne mlađe osobe, te po toj pretpostavki formirali cijenu samog aranžmana. Tako se jednotjedni festivalski doživljaj nudi po cijeni od 2190kn, dok je dvotjedni MEGA doživljaj u ponudi za 3590kn. Novost je i novogodišnji aranžman (31.12.2011 – 7.1.2012) po cijeni od svega 2490kn. 

KnockOut Snow Festival

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 267028
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr