13.01.2013.      

 

Osvojite putovanje na 20. rođendan Air&Stylea u Innsbruck!

Priča o Air&Styleu počela je 1993. godine, kada je u Innsbrucku okupila tek mali broj zaljubljenika u snowboarding. Danas ovo natjecanje stavljamo u kontekst najprestižnijeg događanja na svjetskoj ekstremnoj sportskoj sceni.

Air&Style se održava na nekoliko lokacija pred ukupno 500.000 gledatelja, a već dvije dekade bez stanki ili prekida predstavlja najbolje snowboardere svijeta koji se na visinama preko 50 metara natječu za ultimativni snow naslov i bogatu novčanu nagradu. Burn će i ove godine jednog s(p)retnika odvesti na rođendansko izdanje Air&Stylea.

Jubilarno dvadeseto po redu izdanje Air&Stylea ove će se zime ponovno smjestiti u Innsbruck te će kroz trodnevni intenzivni program (31.01. – 02.02.2013.) zadovoljiti apetite već pomalo nestrpljive publike. Bergisel stadion sprema se za doček 24 najbolja svjetska snowboardera koja će se zadnji dan Air&Stylea natjecati za ukupno 75.000 eura nagrade, prezentirajući nam pritom trikove koji snowboarding podižu na potpuno novu razinu te pomiču granice ljudskih sposobnosti.

Događanje je ove sezone dobilo nekoliko programskih osvježenja zahvaljujući burnu, jednom od glavnih pokrovitelja natjecanja. The burn Style Session novi je jednodnevni event koji će 1. prosnica zagrijati gledatelje za Bergisel a u centar pažnje staviti legende snowboardinga i bivše pobjednike Air&Stylea u natjecanju za ultimativnog style šampiona. The burn Style Session osmišljen je s ciljem isticanja strasti i kreativnosti u snowboardingu, te će kao takav pred očekivanih 12.000 gledatelja zasigurno postati povijesno sportsko događanje.

Prvi dan Air&Stylea rezerviran je za globalnu premijeru dokumentarnog filma ‘We ride’ o počecima snowboardinga, njegovim pionirima i borbi u pozicioniranju ovog ekstremnog snježnog sporta. Nakon Air&Stylea dokumentarac ‘We ride’ stići će i u Hrvatsku te dodatno začiniti već vrlo aktivnu snowboard sezonu čiji se vrhunac očekuje na riječkom Burn Carnival Snowboard Sessionu 26. siječnja.

Umirovljenje raila i uvođenje corner jump discipline bit će riječka novost odabranim pozvanim riderima iz cijele Europe, dok će jedan od posjetitelja dobiti priliku besplatno otputovati na Air&Style. Burn i ove godine organizira nagradni natječaj u kojem glavnu ulogu igraju fotografije s Carnival Snowboard Sessiona te tročlani žiri u sastavu Ana Rumiha, Vid Barić i Marko Knežević.  Oni će odabrati autora najbolje burnCSS fotografije i lansirati ga u Innsbruck s osiguranim prijevozom, smještajem i ulaznicama za sva sportska i popratna glazbena događanja. Detalji natječaja dostupni su na službenoj Facebook fan stranici Burn Energy Drinka.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 304704
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr